Foredrag

Mine foredrag handler om at gøre drømme til virkelighed 

Hvis du skal have kick-startet et projekt eller en firmafest, kommer jeg gerne og holder et inspirerende foredrag.

 • Gør DIN drøm til virkelighed
  Få inspiration til at nå målet. Med udgangspunkt i mine egne erfaringer inspirerer jeg dig (og dine kollegaer) til at turde tage det første svære skridt fra tanke til handling.
 • Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet
  Inspirerende foredrag om en kernefamilie der har gjort noget ud over det sædvanlige. Henvender sig til eventyrere fra 12 år og opefter.  Læn dig tilbage og tag med ned til sydens sol og varme.
 • Med sejlbåd gennem Europa
  Tag med på en fascinerende rejse på nogle af de mange smukke floder og kanaler 
  Under foredraget får du fornemmelsen af hvordan det er at sejle i Champagne, tage på vinsmagning hos de lokale vinbønder, smage på områderne langs Cote du Rhone, Chardonnay, Bourgogne og meget mere.
  Vi besøger små charmerende landsbyer, myldrende storbyer, solbeskinnede vinmarker, sejler gennem folks private baghaver, tager en smuttur til Disneyland, og på havnerundfart i Paris.
 •  Dinner/vin foredrag
  I samarbejde med en kok eller sommelier sammensættes en menu. Mellem serveringerne fortæller jeg om udvalgte steder på vores rejse og læser uddrag af mine bøger. Velbekomme 🙂

Kommende offentlige foredrag

Der er i øjeblikket ingen åbne foredrag.
Hvis du kunne tænke dig, at jeg kommer og holder foredrag, kan du med fordel kontakte dit lokale bibliotek, og høre hvilke muligheder de har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.