Den havde jeg ikke set komme!

Man skal ikke være bleg for at prøve noget nyt . Jeg er (som regel) frisk på det meste, og glæder mig til at komme i gang med et eventyr jeg ikke lige havde set komme…

For nogle uger siden læste jeg i et rejsemagasin der hedder Where2go om en familie der var taget på autocampertur gennem Østeuropa.

Når man som mig, mildest talt ikke bryder sig om at køre mere end max. en time, virker sådan en tur ikke just tiltalende. MEN før jeg fik set mig om, havde artiklen alligevel sået et frø i mine tanker, og før jeg vidste af det var endnu en drøm blevet født.

Ideen er mindre end en måned gammel, så der er flere fantasier end fakta i skrivende stund.

MEN hvor er det fedt, at have en drøm og se den tage form!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.