Det betaler sig at se tingene fra en anden vinkel…

Med fare for at blive slagtet af folk der arbejder med ergonomi, vil jeg vove at komme med en indrømmelse.
Jeg har i flere år haft brug for en ny kontorstol. Mens jeg skrev mine første tre bøger, sad jeg på en fornuftig stol uden ryglæn, der sikrede at min holdning var god, og ryggen var rank. Den stol har jeg savnet, de sidste par år.
Som en midlertidig løsning indtil pladsen i hjemmet og økonomien var stor nok til at investere i et hæve/sænke-bord og en fornuftig kontorstol, har jeg klaret mig med en midlertidig løsning: En gammel pude der blev lagt oven på en af spisestolene.

Langt hen ad vejen har det fungeret. Men skal jeg være helt ærlig, så har både numse og ryg protesteret en del.
I weekenden var jeg på en messe for at holde foredrag. Ved en af standene så jeg de havde et godt tilbud på en Powerball.
Tanken om at forene træning af mavemusklerne, med behovet for at sidde bedre mens jeg skriver, har strejfet mig flere gange. Men som det tit er tilfældet med gode ideer, er det blevet ved tanken. På messen slog jeg til, tog det første skridt, og tillod mig selv at prøve om ideen holdt vand. Det gjorde den (selvfølgelig).
Min nye ’stol’ passer perfekt i højden til mit arbejdsbord. OG jeg er sikker på at både baller og ryg vil være meget tilfredse med min beslutning.
Endnu engang er det altså bevist, at nogle udfordringer let kan løses ved at man anskuer dem fra en lidt anden vinkel 🙂