Gør det!

 SigneringFor 7 år siden havde jeg lige krydset Biscayen i egen båd. Jeg var træt, og jeg var stolt.
Det var en bedrift jeg havde drømt om længe, men aldrig troet jeg ville kunne gennemføre. Forskellige ting havde nemlig holdt mig fra at komme i gang med min store drøm: at sejle.
Før min mand og jeg tog beslutningen, om at bruge nogle år på at rejse ud i verden, anede jeg ikke at jeg kunne.
Jeg havde drømt om at sejle, men i mange år var det blevet ved tanken. Hvis jeg havde vidst hvilke oplevelser der ventede, og hvilke muligheder beslutningen førte med sig, ville jeg have gjort det længe før.
En undersøgelse Epinion lavede for nogle år siden viste, at hver fjerde dansker har en drøm de ikke tør føre ud i livet.
Det tal arbejder jeg på at få ned.
Siden 2003 hvor jeg besluttede mig for at gøre en utopisk drøm til virkelighed, har jeg interesseret mig for hvad det er folk drømmer om at gøre – engang. Min erfaring viser, at langt de fleste har forudsætningerne for at gøre deres drømme til virkelighed.