Kald det bare coaching

lys forude

For noget tid siden var jeg inviteret til et netværks arrangement, hvor jeg fik mulighed for at fortælle om mit arbejde som foredragsholder.

På et tidspunkt var der en, der med glødende øjne spurgte mig, om jeg også lavede coachingforløb.
Nu er jeg ikke uddannet coach – har snuset til det, men ved langt fra så meget, at jeg vil kalde mig coach. Derfor måtte jeg se mig selv som årsagen til, at ansigtet gik fra meget begejstret til lige så skuffet i løbet af ret kort tid.

Et par dage senere sad jeg på en café med en god veninde og fortalte om episoden. Hun smilede og sagde, at jeg da altid havde været coach. Din historie og din måde at være på er meget coachende, smilede hun. Så kald det bare coaching (titlen er ikke beskyttet). Det vigtige er for mig at inspirere andre til i det mindste at undersøge, om deres utopiske visioner kan blive til virkelighed. Hvorvidt det lykkes? Tjae… kig forbi siden med referencer og bedøm selv. Jeg synes, det går meget godt.